Allmänt

Rond 1, Pokémon iFokus' Sommarturnering 2014

2014-07-22 00:35 #0 av: Mitchika

Vi drar igång en till turnering här runt mitten av sommaren! Deltagarna har haft tid på sig att anmäla sig (lite mer än jag först tänkte till och med) och nu kör vi igång! Deltagarnas team samt deras första motståndare kommer att stå listade i den här tråden till skillnad från föregående turnering som hade separata trådar för det. Detta för att spara ner på antalet artiklar kring varje turnering för att göra det hela mindre rörigt. Nu kör vi!

Första ronden börjar idag, tisdag den 22/7 , och pågår fram till midnatt, söndag den 27/7

Det är en dag kortare än tidigare ronder och den får givetvis dra ut på tiden om deltagarna skulle behöva det. Glad

Jag påminner er alla om att läsa igenom reglerna en extra gång och reglerna för sommarturneringen hittar ni HÄR

Ytterligare en påminnelse om att det här inte är Double Battles, som det var i förra turneringen, utan det är Single Battle, 6 VS 6 och det är bäst av tre matcher som vinner och går vidare till nästa rond! 

Härnere följer lite extra påminnelser från förra turneringen som kan vara bra att ha i åtanke: 

Var aktiva här i tråden och rapportera om era matcher

Eftersom det här är en onlineturnering så är kommunikation A och O i turneringen. Det här är den officiella strid och diskussionstråden för Rond 1 i turneringen, så diskussion med sina motståndare hålls antingen här eller i PM med motståndaren. 

En fördel med att vara aktiv i den här tråden är att om din motståndare mot förmodan inte skulle dyka upp eller säga någonting under första ronden (så att era matcher inte skulle kunna bli av) så kommer du automatiskt förklaras som vinnaren, om det går att se/bevisa att du varit aktiv och sökt din motståndare men inte fått någon respons. 

Posta resultatet från era matcher i den här tråden! 

Jag kan inte förtydliga det här nog! Hur ni väljer att göra (om ni rapporterar efter varje match eller rapporterar när alla tre matcherna är spelade med det totala resultatet) är upp till er, men resultatet ska postas här. 

Båda deltagarna ska posta resultatet för att det ska vara giltigt! Om en deltagare inte postar resultatet innan rondens slut eller hör av sig över huvud taget så kommer den andra deltagarens postade resultat räknas som det korrekta. 

Misstänkta regelbrott och/eller diskvalificerande handlingar ska tas i PM med domaren, Mitchika, och inte i den här tråden! 


Diskvalificerande handlingar, anmärkningar och omspelningar av matcherGod sportmansanda och rent spel är huvudfokusen i den här turneringen. Jag tror inte att vi kommer behöva den här sektionen egentligen, men det är lika bra att ha med den utifall att. Glad

Följande handlingar leder till diskvalificering från turneringen och ger även en anmärkning*: 

  • Använda någon annan Pokémon än dom som du har anmält och som finns listade i Deltagarlistan. 

  • Använda fler hold items av samma typ eller använda ett hold item som inte är listat. (Detta ska dock kunna backas upp med bevis) 

  • Att diskutera andra medlemmars lag, tidigare matcher och/eller stridstaktiker, antingen via PM eller öppet i trådar, för att hjälpa någon annan slå dom lättare leder till omedelbar diskvalificering! (Behöver backas upp med bevis) 

  • Brott mot turneringsreglerna, som finns länkade högre upp i artikeln, kan leda till omedelbar diskvalificering beroende på omständigheterna och regeln. 

  • Avbryter du en match genom Run-alternativet en gång så räknas det som en omedelbar förlust av den matchen, oavsett om det var av misstag eller inte. Avbryter du en match på det viset en andra gång blir du diskvalificerad.En match får spelas om av följande skäl (kontakta dock alltid domaren om en av situationerna nedan skulle uppstå): 

  • Om matchen bryts på grund av dålig/bruten Internetuppkoppling ska domaren kontaktas av båda spelarna. Meddela hur långt matchen gått hittills, hur många Pokémon båda sidorna hade kvar och hur det såg ut. Låg det ruskigt jämt till kommer matchen få spelas om. Om ena parten var på väg att vinna kommer domaren döma till den individens fördel och h*n kommer att förklaras som vinnaren. (Såvida inte båda parterna går med på att spela om matchen) 

  • Om oförutsedda, plötsliga utomstående situationer skulle uppstå som tvingar dig att bryta. Kontakta domaren så fort du kan och informera om vad som hände. Samma saker som ovan gäller dock även här, beroende på hur matchen såg ut vid avbrottet kan domaren döma till fördel för individen som var på väg att vinna. (Såvida inte båda parterna går med på att spela om matchen) 

*Anmärkningar är något som ges till medlemmar som bryter mot reglerna, bråkar, tjafsar, vägrar samarbeta eller försvinner från turneringen utan att meddela. En anmärkning antecknas ihop med medlemmens användarnamn, spelarnamn och Friend Code och det förhindrar en från att delta i kommande turneringar på sajten. 

Anmärkningar kan tas bort och medlemmar få en ny chans att delta i framtiden, men en anmärkning innebär uteslutning från minst en turnering på sajten med ytterst liten chans till undantag. 

Domaren har rätt att fatta beslut om diskvalificering och/eller anmärkningar vid behov baserat på spelarnas uppförande och agerande! 

Kom ihåg att det här ska vara en rolig grej! Reglerna kan verka hårda, men om misstag och olyckor händer så kontakta domaren (Mitchika) och berätta vad som hänt så döms händelsen baserat på omständigheterna. Glad
Turneringens deltagare: 

iFokusnamn: Akiraka

Pokémonteam med items: 
Goodra - Flameplate, 
Infernape - Life orb
Nidoking - Black sludge 
Weavile - Toxic Plate 
Gengar - Gengarite 
Gardevoir - Pixie Plate

iFokusnamn: molam

Pokémonteam med items: 
Umbreon - Dread Plate
Espeon - Mind Plate
Vaporeon - Splash plate
Flareon - Air Balloon
Jolteon - Flame orb
Sylveon - Pixie plate

iFokusnamn: Linda3046

Pokémonteam med items: 
Seviper - Life orb
Clawitzer - Assault vest
Ariados - Focus sash
Tyrantrum - Lum berry
Scizor - Scizorite
Pyroar -Leftovers

iFokusnamn: LajvKrattan

Pokémonteam med items: 
Scizor - Scizorite
Rotom-W - Chesto berry
Gyarados - Leftovers
Mamoswine - Focus sash
Blaziken - Life orb
Gengar - Choice scarf

iFokusnamn: Rovfisk

Pokémonteam med items: 
Heliolisk - Zap Plate
Greninja - Sitrus berry
Delphox - (Inget item)
Staraptor - Sky Plate
Dragalge - Toxic Plate
Hawlucha - Black Belt

iFokusnamn: *~HamsterHamster~*

Pokémonteam med items:
Galvantula - Focus sash
Aegislash - Weakness policy
Venusaur - Venusaurite
Garchomp - Choice scarf
Volcarona - Leftovers
Starmie - Assault vest


Motståndarna i Rond 1: 

Jag har parat ihop motståndarna i Rond 1 efter speciella önskemål (bland annat mor och dotter som inte vill behöva mötas om det inte är absolut nödvändigt), men för övrigt har jag slumpat ut vem som kommer att få möta vem. Likt förra turneringen så är det bäst av tre matcher som gäller. Stridsformatet är Single Battle, Normal Rules, nivån ska vara "Set all to Lv. 50" och 6 Pokémon ska delta. 

Om ni inte kan hitta tid för att slåss mot er motståndare inom tidsbegränsningen, kontakta Mitchika snarast för att byta till en lämpligare motståndare!

Akiraka VS molam

*~HamsterHamster~* VS LajvKrattan

Rovfisk VS Linda3046


Ni har en vecka på er att hitta tid för era matcher mot era motståndare och posta resultaten här i tråden. Lycka till allihopa och kom ihåg att ha kul! Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-07-22 00:37 #1 av: Mitchika

Har jag begått några misstag så får ni verkligen förlåta mig och rapportera det till mig snarast så rättar jag till det så fort jag kan! 

Det här blev ihopsatt som hastigast, då min hund måste in på operation tidigt imorgon (ganska akut) och jag fick snabba på för att hinna få ihop det här innan jag måste försöka hoppa i säng och få lite sömn! 

Därav hoppas jag att ni kan ha överseende för att jag inte hann kolla upp era Friend Codes och jag hoppas verkligen att ni kan byta dom med varandra i den  här tråden, så kan jag uppdatera deltagarlistan med Friend Codes och spelarnamn under veckan! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-07-22 01:21 #2 av: Blue_Lugia

Hoppas det går bra med vovven!

Anmäl
2014-07-22 02:27 #3 av: Mitchika

#2 Tack, Blue_Lugia! Kramas

Det blir förhoppningsvis inget stort eller avancerat ingrepp, men han måste sövas med narkos och han är åtta (snart nio) år gammal så det är mest det jag är lite rädd och orolig över. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-07-22 08:12 #4 av: Rovfisk

Linda3046 : Jag är sjukskriven den här veckan, så jag kan mötas när som. men jag måste få flytta över mitt turneringsteam till battlkeboxen på spelet , har recetat och börjat om, men jag heter Wicky i spelet och jag har svart hår. Kolla när jag är online, går inte online fören jag har flyttat ööver turneringsteamet, vilket kommer att ske under dagen :)

En liten rättelse (blev fel när jag lämnade in Ledsen:

Staraptor - Sharp beak .........Håller i Sky Plate
Dragalge - Poison Barb........... Håller i Toxic Plate

Såg när jag flyttade dem att jag hade lämnat fel uppgift till Mitchika, jag lade på Platen istället för det de höll i eftersom jag hittade dem.

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2014-07-22 08:42 #5 av: Mitchika

#4 Uppdaterat, tack för att du sa till så snabbt! Glad

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-07-22 10:00 #6 av: molam

Jag har tid när du har tid Akiraka! ^^ Kanske blir dock Vaporeon utan Plate för att min splash har försvunnit på nått sätt men isåfall Blir Vaporeon utan Plate så det blir inte item ändring utan itemen bara försvinner så det borde väl inte vara nått problem ^^

Men ska dock kollat vårt Y (DÄr vi har allt) om Splash plate finns ^^

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2014-07-22 10:51 #7 av: *~HamsterHamster~*

Ojojoj, Känns inte bra att flyga ut redan på början, lajvkrattan är för stark för mig XD Nu får hamstern stryk ...

Är det okej på fredag? jag kan kanske lite tidigare när skulle det passa dig? kan nästan närsomhälst, men jag har mycket att göra på dagarna :)

Anmäl
2014-07-22 15:31 #8 av: Rovfisk

#5 Fick lite halvpanik när jag såg att jag hade upplyst om att de höll i fel item, men det gick ju bra ändå :D

Linda3046 : Jag kan när du kan, har fixat över turneringsteamet till mitt nystartade spel så nu är jag fit for fight Tummen upp

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2014-07-22 19:10 #9 av: Linda3046

#4 Just ikväll blir det lite svårt att köra eftersom min moster är här, men imorgon skulle dom gå ut på kvällen så skulle nog kunna köra någon gång kring 18-22 , kan ge en mer exakt tid när jag vet. Ska på närcon på torsdag och är inte helt säker på när jag kommer hem på söndagen. Antagligen tidigast kl 19.

Anmäl
2014-07-22 19:47 #10 av: Akiraka

Hej Molam jag är redo för en match

Anmäl
2014-07-22 20:20 #11 av: molam

MAtch ett

Akiraka - Molam 1-0

DEt gick Ganska jämnt på Båda Sidor Men molams sista pokemon Klarade inte Akirakas Näst Sista

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2014-07-22 20:28 #12 av: *~HamsterHamster~*

Ok lycka till er båda :D hoppas lajvkrattan svarar snart :) men jag är så rädd XD

Anmäl
2014-07-22 20:34 #13 av: molam

Rond 2

Akiraka - Molam 2-0

AKIRAKA ÄR VINNAREN!!!! Det Var jämnt, men hade åter igen Kvar en Sista pokemon som inte gillade Akirakas Sista ;)

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2014-07-22 20:38 #14 av: *~HamsterHamster~*

Grattis Akiraka :)

Anmäl
2014-07-22 20:44 #15 av: Akiraka

2-0 Blev det mellan molam och mig ja. det var en riktigt Bra match och lärorik Tack Molam.

Tack Hamster

Anmäl
2014-07-22 20:45 #16 av: molam

Tack själv! ^^ Mycket intressant och otroligt starka pokemon, tack så mycket Skrattar

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2014-07-22 22:37 #17 av: LajvKrattan

Hehe, din lead lär inte få det så lätt.Skämtar
Fredag passar bra men förlusten ska du inte vara så säker på; att döma av dina items och kommentarer på forumet är du kunnig. Jag borde påbörja min svaghetsanalys...Funderar

Anmäl
2014-07-22 23:26 #18 av: Rovfisk

Grattis till segern Akiraka :)

Linda: Jag skall iväg imorgon kväll mellan 18 och 20 ca. Men vi kanske kan ta en match efter det ?

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2014-07-23 00:11 #19 av: Akiraka

Tack Rovfisk :)

Anmäl
2014-07-23 14:45 #20 av: *~HamsterHamster~*

Jag ä en Taktisk nolla, så du behöver absolut inte vara rädd för mig ljvkrattan XD

Anmäl
2014-07-23 18:35 #21 av: Linda3046

#18 Efter 20 ska jag nog kunna, bara det inte blir allt för sent för jag måste upp tidigt imorgon :)

Anmäl
2014-07-23 20:30 #22 av: *~HamsterHamster~*

hoppas rovfisken loggar in, jag vill se hur det går för er :D

Anmäl
2014-07-23 21:36 #23 av: Rovfisk

Nu är jag hemma och jag loggar in på spelet, hoppas du är online Linda :)

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2014-07-23 21:38 #24 av: Rovfisk

Nehepp, du var inte inloggat :( Men hoppas vi är inloggat samtisiht oinnan du sticker på semester i helgen.

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2014-07-23 21:49 #25 av: Linda3046

Är inne nu, men vet inte om jag har din friend code? Min är 0920-0767-2849

Anmäl
2014-07-23 22:02 #26 av: Rovfisk

Är också inne, men jag kollar friendlist, jag har en Linda, men jag vet inte om det 'r du.

Min friendcode är : 3866-9425-6032 Heter Aquadog. IGN är Wicky

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2014-07-23 22:03 #27 av: Rovfisk

Det var visst en annan Linda ;) Nu har jag addat dig i varje fall :)

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2014-07-23 22:06 #28 av: Rovfisk

Har du hunnit logga ut ? Heter du Linda IGN ? Jag är inloggad men ser dig inte :(

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2014-07-23 22:07 #29 av: Linda3046

Ska adda dig och logga in :) Heter Linda

Anmäl
2014-07-23 22:08 #30 av: Rovfisk

OK, mitt spel är igång och jag är inloggad :) Skicka förfrågan när du är inne :)

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2014-07-23 22:21 #31 av: Rovfisk

Rond 1 Linda 1 - Rovfisk 0

Jäklar vad stark Fluffy är Förskräckt

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2014-07-23 22:30 #32 av: *~HamsterHamster~*

Grattis linda

Anmäl
2014-07-23 22:32 #33 av: Linda3046

Ja Mega scizor är inte att leka med :D Svår att ta ner om man inte har någon eld kvar ;)

Anmäl
2014-07-23 22:32 #34 av: Rovfisk

Och grattis Linda igen ;) Hon slog ner mig i skoskaften.

Linda- 2

Rovfisk- 0

Lycka till vidare i finalen Linda :D

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2014-07-23 22:37 #35 av: *~HamsterHamster~*

Ojojoj, man behöver visst vara rädd för linda :0 om jag har en sådan tur och kommer vidare...kanske för att jag landar en massa critical hits vill jag först möta akiraka xD

Anmäl
2014-07-23 22:37 #36 av: *~HamsterHamster~*

Anmäl
2014-07-23 22:38 #37 av: *~HamsterHamster~*

Anmäl
2014-07-23 22:38 #38 av: *~HamsterHamster~*

Anmäl
2014-07-23 22:40 #39 av: *~HamsterHamster~*

Anmäl
2014-07-23 22:40 #40 av: *~HamsterHamster~*

Anmäl
2014-07-23 23:09 #41 av: *~HamsterHamster~*

Herre gud vad hände omg...

Anmäl
2014-07-24 11:14 #42 av: Rovfisk

#33 Det visste du uppenbarligen, för du var smnabb som attan att ta ner min Daphne ;) , hängde inte riktigt med på vad som hände där, för hon är rätt snabb, eftersom jag har breedat mycket på Speed den här gången ;)

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2014-07-24 12:53 #43 av: *~HamsterHamster~*

Lajvkrattan har du tid runt 19:00 imorgon?

Anmäl
2014-07-24 21:19 #44 av: LajvKrattan

Nej, jag jobbar till 19:15 men jag kan efter 20:00.

Anmäl
2014-07-24 22:21 #45 av: *~HamsterHamster~*

Okej då skriver jag här runt 20:00 :)

Anmäl
2014-07-25 10:00 #46 av: Rovfisk

Spännande :) Lycka till båda två :D

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2014-07-25 10:21 #47 av: *~HamsterHamster~*

#46 hehe, tack :)  Jag är sjukt nervös... Han var ju i final förra gången x) så jag kommer dö mer eller mindre...(hur många gånger har jag redan sagt något sådant)

Anmäl
2014-07-25 13:08 #48 av: molam

Lycka till!! Bägge två ^^

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2014-07-25 13:34 #49 av: *~HamsterHamster~*

#48 Tack Molam :), 

Anmäl
2014-07-25 19:58 #50 av: *~HamsterHamster~*

Jag darrar över hela kroppen, usch usch XD jag hann aldrig tänka ut några svagheter... så du kommer lätt vinna^^ som sagt är jag dessutom en taktisk nolla jag kanske kan bygga ett team, men jag kan aldrig använda det på rätt sätt.

OK... Min friendcode : 3325-2625-2383

I'm so scared man XD nåja, finalen mot linda blir väl spännande för dig lajvkrattan. precis  samma som på vinterturneringen.

Också om du kommer vinna ska jag försöka göra mitt bästa :D

jag är lite stressad hoppas du kommer snart ^^

Anmäl
2014-07-25 20:07 #51 av: LajvKrattan

#50 Jag är inne nu, min friend code är 4871-4861-6904.

Anmäl
2014-07-25 20:09 #52 av: *~HamsterHamster~*

ok på väg ^^

Anmäl
2014-07-25 20:10 #53 av: *~HamsterHamster~*

jag ser inte att du är online :O

Anmäl
2014-07-25 20:15 #54 av: *~HamsterHamster~*

hoppas det funkar... 

Anmäl
2014-07-25 20:33 #55 av: LajvKrattan

Brutal misclick! -.-

Anmäl
2014-07-25 20:39 #56 av: *~HamsterHamster~*

sorry råkade välja en pokemon

fick fly är jag diskad?

Anmäl
2014-07-25 20:44 #57 av: LajvKrattan

IGEN!

Anmäl
2014-07-25 20:46 #58 av: LajvKrattan

#56 Jag flydde så nej, du är inte diskad.

Anmäl
2014-07-25 20:51 #59 av: Mitchika

#56 & #58 Felklick vid val av lag och Pokémon kan hända dom bästa, speciellt om man är nervös. Det är inte diskvalificerande. Glad

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-07-25 21:03 #60 av: *~HamsterHamster~*

ok han vann ändå sa ju det, grattis :)

Anmäl
2014-07-25 21:03 #61 av: *~HamsterHamster~*

2:0

Anmäl
2014-07-25 21:04 #62 av: LajvKrattan

Tack för god match! 

LajvKrattan - *~HamsterHamster~*

2 - 0

Anmäl
2014-07-25 21:04 #63 av: *~HamsterHamster~*

hoppas det blir en höstturnering -.-

Anmäl
2014-07-25 21:04 #64 av: LajvKrattan

#63 Klart att det blir!Glad

Anmäl
2014-07-25 21:04 #65 av: *~HamsterHamster~*

#62 detsamma :)

Anmäl
2014-07-25 21:07 #66 av: *~HamsterHamster~*

Lajvkrattan: detta var min allra första match med detta team i hela mitt liv XD och det är mitt allra första team XD

Jag ska samla lite erfarenheter och sedan krossa er alla XD okej skoja bara det kommer inte hända lol :D

Anmäl
2014-07-25 21:09 #67 av: LajvKrattan

#66 Pröva dina lag med Pokémon Showdown!

Anmäl
2014-07-25 21:10 #68 av: *~HamsterHamster~*

#67 tack det borde jag göra :) förra gången jag var inne där kraschade dock datorn. men den har varit på reperation så det borde funka nu^^

Anmäl
2014-07-25 21:14 #69 av: *~HamsterHamster~*

hoppas det blir höst vinter och vårturnering då :) då kan jag samla lite erfarenheter och testa lite teams :D

Anmäl
2014-07-25 21:32 #70 av: molam

Grattis Lajvkrattan!!!^^

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2014-07-25 21:37 #71 av: Rovfisk

Grattis Lajvkrattan.

Hamset, jag hade inte din friendcode, så jag addade dig nu. Du får jättegärna adda tillbaka :D

Min FC : 3866-9425-6032

Konsollen heter Aquadog och mitt namn i spelet är Wicky

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler och Autism

*Medarbetare på Leopardgecko

Anmäl
2014-07-25 23:16 #72 av: LajvKrattan

Tack!

Anmäl
2014-07-26 00:55 #73 av: Blue_Lugia

Ingen skam i att förlora Hamsterhamster! :)

Anmäl
2014-07-26 10:36 #74 av: *~HamsterHamster~*

#73 låter det som om jag skäms? x)

Anmäl
2014-07-26 14:53 #75 av: Blue_Lugia

Nej...men tänkte bara att du inte behöver känna dig dålig...:/

Anmäl
2014-07-26 18:43 #76 av: *~HamsterHamster~*

#75 Oj, förlåt förstod inte riktigt hur du menade det, men Tack :)

Anmäl
2014-07-28 11:54 #77 av: LajvKrattan

När ska vi starta rond 2? Jag åker bort på torsdag och kan få problem med uppkopplingen.

Anmäl
2014-07-28 12:12 #78 av: Mitchika

#77 Jag somnade igår innan jag hann starta Rond 2, så jag drar igång den så snabbt jag kan! 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.