Övrigt

Vart spelar ni?

2013-07-06 15:22 #0 av: Jessiegirl1811

Vart spelar ni pokemon? Måste man köpa nånting eller finns det bra online? Hoppas att det inte blir för svårt att förstå. 

Anmäl
2013-07-07 00:45 #1 av: LajvKrattan

Jag antar att du menar kortspelet eftersom du talar om en fysisk plats. Om du bor i närheten av Stockholm skulle jag rekommendera Dragon's lair på Kungsholmstorg. Där finns många spelare och turneringar. Att spela med riktiga kort skulle jag säga är enklast eftersom man kan köpa dem i nästan alla leksaksbutiker och byta med andra. TCG online är ganska bra men det kostar pengar för att få bra kortlekar och man kan inte byta lika fritt. Och korten glittrar inte heller. :P Så tycker i alla fall jag.

PS: Om du vill kunna spela Pokémon ordentligt på Dragon's Lair bör du ha en budget på minst 200-300kr. Annars kommer småbarnen köra över dig!

Anmäl
2013-07-07 10:02 #2 av: Jessiegirl1811

Jag menar datorn. 

Anmäl
2013-07-07 10:10 #3 av: Gerbilles

Pokémon spelar man framförallt på en Nintendo-konsol, och dom äldre spelen på Gameboy. Spelen går att hitta i spelbutiker, men dom äldre är svåra att få tag på. 

Det kommer ett nytt spel i oktober, Pokémon X och Y! Skrattar Men då behöver man en Nintendo 3Ds för att kunna spela X/Y.

Jag tror det finns en del spel på internet som man spelar online, men har aldrig testat det. Så någon annan kanske kan svara på det!

Anmäl
2013-07-07 13:59 #4 av: molam

Jag spelar på Konsol eftersom vi har alla spelen, men kan  även Spela ibland dom äldre spelen, på en bra sida jag har hittat ^^

Sajtvärd på Disney ifokus

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus

Anmäl
2013-07-07 16:12 #5 av: Mitchika

Ja, som sagt, Pokémon spelas oftast på Nintendos konsoler. Vanligtvis är det Nintendo DS/3DS som används till dom senaste spelen. Dom äldre Pokémonspelen finns till Gameboy Advance och Gameboy, något som jag också spelar på ibland när nostalgin kickar in. Glad

Förutom det så finns det Pokémonspel till Nintendo 64, Gamecube och Nintendo Wii som jag brukar spela. Glad

På datorn spelar jag sällan Pokémon, såvida det inte är Pokémon Trading Card game Online. Även som äldre spelet (Red, Blue, Yellow, Gold, Silver, Crystal) som är svåra, nästan omöjliga, att hitta fungerande exemplar av där sparfunktionen inte är sönder. 

Det finns hemsidor som har såna spel där man kan spela dom online, men man får inte tillgång till alla roliga funktioner med spelet där. Mycket av syftet med Pokémon är ju att byta och slåss mot andra, vilket man inte kan göra på datorn. (Finns få undantag, men det är sällan särskilt stabila funktioner) 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.