Allmänt om Pokémon

Mega Pokemon

2014-08-16 18:03 #0 av: -Aida-

Satt och kollade på nya videon om mega slowbro, dens animationer tyckte jag va lite charmiga även om designen inte va lika snygg, vilka är era favorit mega utvecklingar hittills och varför?
Min favorit är mega charizard X, bara för att jag älskar designen och den är delvis blå vilket är min favorit färg.

Anmäl
2014-08-16 21:52 #1 av: molam

Jag är Kluven, Mega KAngaskhan eller Mega Aerodactyl

Sajtvärd på Disney ifokus

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus

Anmäl
2014-08-16 22:42 #2 av: Blue_Lugia

Mega Ampharos

I try to make you hate me. But no matter what I do, you still think I'm your friend.
Anmäl
2014-08-17 10:20 #3 av: Rovfisk

Jag vet inte riktigt vilken som är min favorit. Har inte vant mig vid att det finns Mega-utvecklingar än ;)

Men Mega-scissor ligger bra till :)

Sajtvärd på akvariefisk i fokus.

*520 l *300l *240 l *225 l *112 l *77l

Anmäl
2014-08-17 13:01 #4 av: Mitchika

Jag tror att min måste vara Mega Lucario... Kär

Jag har ett sött litet Mega Lucario-gosedjur i hyllan och det är den jag föredrar att använda i mitt team, så det måste nog vara min favorit hittills. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2014-08-18 11:56 #5 av: leagm

ÅÅåhhh gud... har så super svårt att bara välja en av alla underbara megasLooser

Men jag kanske kan göra en top 5 iställetSkrattarMåste bara konstatera några saker: Den här listan går igentligen inte direkt i årdning, det är bara mega-pkoemonar som jag gillar, jag har alltid kallat pokemonar efter olika kön (oväntat) typ Absol är hane för mig men om jag får en hona gör inte det någotGlad

5. Vi börjar med mema-Gengar. Hade jag valt typ top 10 gen 1 pokemonar hade nog Gengar varit 1:a (eller under Blastoise XD) Har alltid gillat Gengar och de som de gjorde med honom var bara så häftigt, jag älskar det. Han blev lite mer creepy men stannade ändå kvar lite i hur han såg ut innan, love it!

4. Sen har vi mega-Mawile. När jag såg den här saken i Vicory road så blev jag först lite skrämd men sen ville jag verkligen ha en själv. Älskar vad de gjort med henne. Hon fick typ kläder och hår och för mig liknar hon mer en kvinlig krigare nu och det gillar jag.

3. På plats tre har vi mega-Absol. Mitt första spel (och typ enda) var Emerald. Även fast jag var så liten så kända jag spänningen varje gång jag såg en ny varelse i grässet, varken om det var en Zigzagoon eller om det var en eller en Camerupt. MEN, när jag för första gången såg en Absol så blixtrade det till i mina ögon och jag viste att jag skulle ha den, så jag fångadeden och vi levde lyckliga i alla våra dagarGlad. Gillar vad de gjort med Absol, att han fått vingar (emo) lugg och större horn, och att de gick efter pokedexen och gjorde han till en riktig besjyddare. Förr blev man ju bara rädd när man såg en absol efter som att det betyder att en stor olycka kommer så sågs han alltid som något dåligt men nu är han en skyddsängel.

2. Kanske ett "long shot" men jag gillar faktiskr mega Sceptile riktigt mycket. Treecko var dels den första pokemonen jag fick EVER! Så jag har ett ganska stark band med han Glad Vi har ju intesett så mycket av han men det jag sett hittills är helt fantastisktKär Man kan säga att jag är ett gen 3 fan, jag växte faktiskt upp med Emerald så jag är väldigt glad för det som händer idagGlad

1. Och på första plats (i den här konstiga top 5 listan Galen) så väljer jag mega-Blastoise för den asgrymma kanoner på ryggen XD. Om jag hade växt upp med opkemon Red och Blue hade jag valt Blue och valt Squirtel som starter.

Det här blev en ganska lång komentarLipar men jag hoppas att jag inte tråkat ut er.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.