Pokémonanimen & filmerna

Säsong 20

2016-11-20 23:41 #0 av: MuffinDigger

Just nu så finns det en trailer ute på youtube och till och med ett avsnitt. Allt är känns som ett stort skämt, Ash ser ut som en 9 åring, hans mamma år med, han är klumpig och springer runt och skriker och allt är "fel" animerat. Är det någon som vet om det är den riktiga seriern?

Anmäl
2016-11-21 00:27 #1 av: Mitchika

Jo, jag har sett avsnittet du menar och jag misstänker att det är fortsättningen. Min reaktion var exakt samma som din när jag först såg det. Ash och animationen verkar ha fått "Alola-former" dom också. Yrar

Från att ha varit ganska badass i förra säsongen verkar Ash nu ha backat några år i ålder igen. Pokémonvärldens under slutar aldrig förvåna mig. Skrattar

Jag blev så förbannad när jag först såg det här, men.. alltså, det har en viss charm, även om jag inte gillar den till 100 %. Om man bara kan bortse från att Ash plötsligt ser ut och beter sig som ett litet barn, har fått en Alola-form och inte den mer badass versionen han var i Kalos (jämfört med den nya Ash). 

Han såg äldre ut när han först gav sig av ut på sin resa, för sjutton.. Förskräckt

Jag misstänker att den här säsongen riktar sig till mycket yngre personer? Funderar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2016-11-21 06:43 #2 av: MuffinDigger

Joo, förmodligen är det så då.

Anmäl
2016-11-21 11:38 #3 av: chupete

Har läst flera trådar och följt news innan avsnitten och nya säsongen släpptes, det kommer inte vara som XYZ. Detta blir en komedi serie. Men måste ändå följa som sagt.. Blir 2 avsnitt varje tisdag! :)

Anmäl
2016-11-21 11:38 #4 av: chupete

Rowlet kommer troligen bli satoshis starter.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.