Spelutmaningar

Nuzlocke Moon (Eventuellt en Wedlocke)

2017-02-17 20:37 #0 av: molam

Nu ska jag äntligen ta fingrarna ur Baken och göra en nuzlocke! ^^ Men på Denna nuzlocke, ska jag göra en Fuling! Jag får INTE fånga pokemon hur som helst på första ön! Men däremot i Melemele meadow, Ten Carat hill, Memorial hill (Det är den som är på första ön va? xD) Dvs ställen som har ett namn, inte bara en Route, där får jag fånga pokemon! Detta för att man går igenom nästan halva ön innan man får sina jäkla pokebollar :p Sitter även och funderar på om det blir en nuzlocke, eller en Wedlocke, är nämligen lite sugen på att testa en Wedlocke för en gångs skull ^^

Ska dock kolla klart på filmen jag kollar på innan jag startar min Wed-/Nuzlocke och eftersom jag ska det så ska ni, samt mina familjemedlemmar på bestämma vilken Nyborjare jag ska ta!

1. Rowlet
2. Litten
3. Popplio

Välkommen att rösta! =D

Sajtvärd på Disney ifokus

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus

Anmäl
2017-02-17 21:04 #1 av: Mitchika

Åh, jag röstar på Rowlet. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2017-02-17 21:17 #2 av: molam

Utan att dom här hemma visste vad dom Röstade på så blev det

2 på 1 (Rowlet)
4 på 2 (Litten)
2 på 3 (Popplio)

Dom fick inte veta vad dom röstade på iom att det finns folk som inte vet vilken som är vilken, så dom Fick bara frågan "ett, två eller tre?"

Sajtvärd på Disney ifokus

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus

Anmäl
2017-02-17 21:23 #3 av: -Aida-

Röstar på popplio! :D

Anmäl
2017-02-17 23:28 #4 av: molam

3 för Rowlet
4 för Litten
3 för Popplio.

Min starter är Bestämd! Jag ska gå med Litten! Då ska jag bara börja om, vänta med spänning =3

Sajtvärd på Disney ifokus

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus

Anmäl
2017-02-18 00:50 #5 av: molam

Äntligen hade Usagi, hennes mamma och lilla Meowth börjat komma i ordning där hemma, nu var där  bara några lådor ouppackade, Meowth hade valt ut sin plats där den ville ha mat och vatten och Usagi hade precis kollat på ett Videomeddelande av professorn som sa att han inte kunde vänta tills dom äntligen skulle träffas!

Så snart som Videomeddelandet var slut Ropade mamma på Usagi och bad henne hjälpa till med dom sista flyttlådorna!
När dom hade Fixat med flyttlådorna gick dom ut på balkongen och njöt av kvällsluften, men nånting var lite skumt.... Klockan var nästan i midnattstimman och Det var ljust och solsken ute? Alola Var tämligen en intressant plats.
Efter ett tag ringde det på dörren och mamma frågade om det var dörrklockan.... hur dum kan hon vara? såklart det var dörrklockan! Visst Meowths halsband Plingar också men det ¨låter INTE som dörrklockan..
Usagi himlade med ögonen och gick för att öppna dörren, Men halvvägs dit släppte personen i fråga in sig själv genom dörren :p Personen som kom in var Prof. Kukui, han presenterade sig själv och berätta för Usagi hur roligt det var att träffa henne, Sedan välkomnade han Usagi, hennes mamma och Meowth till Alola.

Kukui sa något om att Usagi var tvungen att träffa nån Kahuna för att få sin pokemon? Tydligen skulle Kahunan vara nått i stil med en beskyddare för Ön de var på, det skulle finnas en Kahuna på varje ö, och det skulle Skydda ön tillsammans med en Tapu nånting pokemon.. Var det EN Tapu pokemon som åkte mellan öarna? eller hur var det? USagi hoppades att hon skulle få lite mer info om det så småning om! men inte bara det! Dessa "Kahunas" skulle också vara nått i stil Med KAntos gymledare.. Men det finns ju bara 4 Öar.. dvs 4 Kahunas... men det är ju 8 Gymledare, det verkade VÄLDIGT simpelt! :o Nåja! USagi gick med på att gå och träffa den så kallade kahunan! Hon kunde inte vänta tills hon skulle få se vilka pokemon som fanns att välja mellan! Tydligen ska det vara en Grästyp, en Eldtyp och en Vattentyp, Eldtypen lockade USagi mest, hon kände att hon på nått sätt hörde ihop med Elementet eld, så hade mer elle mindre redan bestämt sig för Eldtypen. Fast innan Usagi fick gå nånstans sa mamma till henne att sätta på sig den där fula mössan, mössan som hon bara använde för att Mamma hade köpt den när hon var liten och mamma skulle bli ledsen om hon inte bar den. USagi hoppades att hon skulle hitta en bättre huvudaccesoar  Med tiden, och då skulle hon ringa sin mamma och be henne skicka pengar för att köpa en åt henne! då skulle hon ha en anledning att ta av sig den där fula mössan! =D

Nu Usagi var påväg upp till Iki town för att hämta sin första pokemon, Äntligen! Vägen upp för Route 1 var så otroligt vacker, och USagi såg en man stå med en hundliknande pokemon, Tydligen skulle den heta Rockruff, men det var INTE en av dom så kallade "Nybörjarpokemonen".
När Usagi letade efter KAhuna såg hon en Väldigt vacker tjej som hade en väldigt Skakig väska! Ja den var skakig, det var som om hela väskan levde! :o Så USagi tänkte att det Där MÅSTE vara Kahuna... USagi bestämde sig för att följa Tjejen upp för att de där trapporna (Eller ja "trappor" kanske var fel ordval, det var som en backe med en massa stockar nedgrävda i), för att se om hennes misstankar var rätt eller fel..... Tjejen pratade med väskan... what... var hon ett psykfall? Usagi förföljde alltså en tjej som pratade med en väska..... KAnske borde hon springa åt det andra hållet... men hon kunde inte, hon MÅSTE få veta om denna tjejjen var KAhuna eller inte! usagi följde tjejen en bit till och väl där uppe hoppade en väldigt skum pokemon ut hennes väska! Tjejen var inte en Psykfall! och Tur var väl det. Men tjejens pokemon sprang ut på en bro, och blev attackerad av en Flock med Spearows, och tränaren till pokemonen i fråga vågade INTE gå ut och Hjälpa sin egna pokemon! O-O
... Nåja Usagi var van med Spearow då hon hade en vän i KAnto vars pikachu hade blivit attackerad av en flock med spearows (USagi drömde sig bort i Tankarna med hennes kompis som det var sp länge sedan hon träffade, hon vaknade ur sin Trans när denna skumma Tjejen Skrek "SNÄLLA RÄDDA NEBBY!!!") så utan att tänka på det så sprang usagi ut på den där Livsfarliga rangliga bron för att rädda en pokemon som varken var hennes, eller som hon nånsin sett förut! Det kändes som om att bron skulle braka under henne... men det stoppade inte USagi, hon fortsatte fram för att rädda denna "Nebby". Väl Framme KAstade sig USagi över "NEbby" för att Skydda den med hennes kropp... Efter ett tag med Mycket riv och Slit i Usagis kläder  gjorde "NEbby" något så hela bron Exploderades!
Usagi tänkte Detta är slutet, jag kommer aldrig få min första pokemon, jag kommer aldrig få träffa min mor igen och jag kommer aldrig mer få bära denna fula mössa igen! Men sen, från ingenstans kom en till konstig pokemon och tog Usagi och "Nebby" till säkerhet! Phew... jag lever... O-O När Usagi väl hade fått tillbaka andningsrytmen, så ställde hon frågan hon kom hit för:

- Är det du som är Kahuna? är den där "Nebby" en nybörjarpokemon?

Den vackra Tjejen Skakade bara på huvudet och Plockade sedan upp en Glittrig sten från backen och Gav till USagi med orden

- Denna tillhör nog dig.

USago förstod inte mycket men Tackade och tog emot den Glittriga stenen och stoppade in den i sin väska.
Efter denna incident sa Denna Tjej vars namn Usagi fortfarande inte visste att USagi inte fick säga ågot om att hon Sett "Nebby" och sedan frågade hon uSagi och hon Kunde hjälpa "Nebby" och Tjejen tillbaka till staden.
När vi var tillbaka i staden såg USagi Kukui som sa att hon pecis hade missat Kahunan men att Kukui skulle hjälpa henne att få sin första pokemon, Sedan berättade han även att tjejen jag precsi Hjälpt heter Lillie och bor i hans LAb på "Loftet"... Vad nu Loftet var, det skulle nog förevigt bli en fråga! HElt plötsligt kom Kahuna tillbaka... och han var en stor Man, med Mustach, Tydligen hette han Hala.
Lillie, Kukui och Hala började prata om en pokemon som hette "Tapu Koko" och tillslut snappade USagi upp at det mpste vara den pokemon som räddade "Nebby" och USagi från en säker död.

SEdan efter ett tag sa Den så kallade Hala ÄNTLiGEN att hon skulle få en egen pokemon, för det skulle Tapu Koko Vilja. Sedan presenterade HAla Nybörjarna

Först ut: Grästypen, den är en Söt liten uggla.
- Koo! Hörde usagi

Sedan: Eldtypen.. en liten kattunge
- Mrowr.... Hörde Usagi,

Sist ut:  Vattentypen, En söt liten säl
- Bwark? Hörde Usagi och skrattade till

Men precis som hon hade misstänkt så var det Eldtypen hon drogs till och valde sedan Eldtypen!
KAtten och USagi kollade in i varandras ögon och kände genast ett band, sedan Sprang Litten emot Usagi och hoppade upp i hennes famn, efter ett tag hörde USagi i hennes huvud:

- Hej... Mitt namn är Litten, Meow! Men du kan kalla mig Koneko, Meow!

Så Litten var Alltså en Kille som ville bli kallad Koneko! USagi visste inte att en tränare och dess pokemon kunde ha ett så starkt band så att dom kunde prata med varann Genom Telepati :o

Lillie sa till Koneko att det var jätteroligt att träffa honom, och Sedan gick dom Olika håll för natten och skulle ta nya tag imorgon!

Team, 0 avlidna

Litten-Koneko lvl 5

Sajtvärd på Disney ifokus

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus

Anmäl
2017-02-18 00:51 #6 av: molam

Ojj vad långt det blev xD

Sajtvärd på Disney ifokus

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus

Anmäl
2017-02-18 11:26 #7 av: Rovfisk

Följer :)

Sajtvärd på akvariefisk i fokus.

*520 l *250l *240 l *225 l *112 l

Anmäl
2017-02-18 12:13 #8 av: molam

Efter en lång natts sömn bestämde sig USagi att det var dags att fortsätta sin resa. Kukui hade ju trots allt sagt att nu när Usagi är en pokemontränare är det dags för henne att börja slåss med andra pokemon tränare! Så Usagi påbörjade Dagens resa med att söka efter en tränare som hon skulle kunna slåss med.
Men inte långt ifrån där hennes resa började så hon en annan person... kanske var han en tränare?

- Hej! Är du en pokemontränare?

Killen kollade på henne och sa

- Jajjemen! Jag är en pokemontränare, mitt namn är Hau, låt oss slåss!

Så började Usagis allra första pokemon battle! Det kändes lite Pirrigt, inte för att hon inte litade på Konekos Styrka, utan för att hon inte litade på sig själv! Det var ju liksom första gången för henne :p
Koneko hoppade ur bollen med flammande fräs! I Usagis tankar hörde hon

- Usagi! låt oss vinna, Meow! Jag kan Ember, Scratch och Growl, Meow! Eftersom jag är en pokemon måste DU säga vilken attack jag ska göra! Meow!

USagi nickade och fattade Galoppen direkt, och eftersom Hau's pokemon var grästyp, då måste väl Eldattacker vara det bästa Koneko kan göra! Så Usagi sa åt Koneko att göra Ember. Precis som Usagi misstänkte! Rowlets styrka halverades! Sa USagi Sa åt Koneko att göra Ember igen, och det var slutet för Rowlet! den svimmade! Efter matchen ville Koneko kammas, så det fixade Usagi, och när kamningen var avklarad så Klappade och putsade Usagi även Lilla Koneko, så fick han ett par godisar!

Efter MAtchen med Hau så Glittrade Usagis Sten till och Hala frågade USagi:

- Vad har du i väskan?

USagi plockade fram stenen som Lillie sa tillhörde USagi, sedan gav hon den till Hala.. Hala sade att hon måste ha fått den när Tapu Koko räddade henne och "Nebby" sedan sa han att hon hade fått stenen för att Tapu Koko trodde på henne som tränare? Men Usagi hade ju inte ens en egen pokemon när hon träffade Tapu Koko.
Sedan sa HAla att han skulle låna stenen tillsvidare och att Usagi inte behövde oroa sig, utan att hon skulle få tillbaka den på festivalen imorgon kväll.... Vilken festival? o-o
Nåja efter detta fick USagi följa med Lillie och Kukui till "säkerhet" De släppte av Usagi hemma medan dom själva fortsatte till Kukuis labb.
Väl hemma undrade mamma varför jag valde Koneko som min partner. hon frågade:

- ÅHH! Valde du Litten pga dess söthet eller dess coolhet?

Mamma ville inte lyssna på Usagi när hon sa att det var inte för nån av dom anledningarna, så till slut suckade Usagi och sa:

- Jag valde Koneko för att han var så söt....

Sedan gick Usagi in till sitt rum och efter ett tag ringe det på dörren och mamma frågade i vanlig ordning om det var dörrklockan, USagi himlade återigen med ögonen och tänkte... Hon är lika dum som alltid... Usagis mamma sa åt henne att gå och öppna dörren, men i vanlig ordning, halvvägs till dörren så släppte personen ifråga in sig själv genom dörren. Det var Kukui som kom, han sa att det var dags att gå till festivalen, men att USagi först skulle få lära sig att fånga nya pokemon. Det verkade inte vara raketforskning... varför skulle hon behöva LÄRA sig det? Nåja, sedan Fick usagi lite bollar av Kukui.. Han sa att han hade 50, men kunde bara ge 10 till Usagi.... hur snålt var inte det? o-o

Sen var det dag för Kukui att gå, men innan han gick sa han till Usagi:

- Om du följer denna vägen upp, så kommer du få möta några tränare!

USagi bestämde sig för att ta den vägen till Festivalen, hon ville se vad Lilla Koneko verkligen gick för! =D
Efter att USagi hade tagit sig en bit upp för den där backen och mött några vilda pokemon så såg hon äntligen en liten kille som såg ut som en tränare! Ho gick fram till honom och som Usagi misstänkte så var detta faktiskt en tränare! han hade en Rattata, Det trodde USagi iallafall att det var.... men varför ser den så olik ut från Rattata hemma i Kanto? Definitivt konstigt... nåja MAtchen börjar här!

- Koneko!!! gör Ember!

Två Ember krävdes, sedan Svimmade personens Rattata Och då passade USagi på att fråga om det var en Rattata, och varför den såg ut sådär? Killen sa att jo det är en Rattata, men fattade inte vad usagi menade med dens utseende...
Då fick hon väl fråga Kukui när hon träffade han nästa gång! =D
Usagi fortsatte upp på samma väg och bara lite längre upp mötte hon en annan tränare, en kvinna denna gång, hon hade en söt liten Caterpie... En ember skulle räcka gott här xD
Lite här och var hittade usagi Tappade Items så som pokebollar, Potions, Bra och nyttiga saker helt enkelt!
Nu var Usagi nästan helt uppe där hon fick sin första pokemon, men heltplötslig blev hon tillfrågad om hon ville möta en person! Nice! Usagi trodde att hon måste fråga personer och hon vill slåss med dom. Den lilla killen han skulle slåss med nu, hade också en pokemon, han hade en pokemon som kallades Yungoos? Den såg lite arg och läbbig ut, men Koneko lät sig inte bli rädd... han attackerade med full kraft och denna så kallade Yungoos svimmade i ett slag.
USagi fortsatte uppåt, emot Festivalplatsen Iki town.
Det var mycket folk här uppe, folk i alla åldrar, från små barn till vuxna och gamla, Även Hau var där, han ville mötas igen, han hade fångat en till pokemon, denna gång en liten Pichu... två emot en..

- Koneko, hur känns det, kan du göra detta, kommer du klara bägge två?

Några sekunder gick innan hon hörde ett svar i sina tankar:

- Jag litar på dig! meow! och jag vet att du litar på mig, meow! Vi kan klara detta tillsammans, får styrka tillsammans, kan ingen slå! meow!

Också accepterade dom Haus match invit. Pichu var inga problem 2 ember så svimmade han, sedan var det Rowlets tur!

- Lets do this koneko! Gör Ember!!!

- MEOW!

Koneko använde full kraft på den där Ember och en är vad som krävdes för att Rowlet skulle svimma. Alla runt omkring tyckte det var en bra match, Enligt dom andra tyckte även Tapu Koko att det var en bra match, Usagi fick efter matchen tillbaka sin glittrande sten från Hala samt ett armband som tydligen skulla dra fram "extra" krafter från mina pokemon med hjälp av nått som kallas Z-stenar, Hala sa år mig att ta "the Island Challenges" OCh Usagi tänkte, okay! låter fantabulous.

Och med det, så Tog Usagi sig en fin Vila tills nästa gång.

Team, 0 avlidna

Litten - Koneko lvl 10

Sajtvärd på Disney ifokus

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus

Anmäl
2017-02-20 16:04 #9 av: molam

Nu var Usagi och Koneko äntligen redo för att fortsätta sitt äventyr, Vännerna hade fått sig en lång och skön natts sömn, men nu vaknade dom av att det knackade på dörren, mamma sa åt mig att öppna varpå USagi konstaterade, att det bara var Kukui och att han skulle släppa in sig själv, men sedan knackade det på dörren igen, till slut gav Usagi upp sin "Sömn" och gick för att öppna dörren, trots att hon visste att Kukui skulle släppa in sig själv innan hon ens hann fram till dörren....hon hade fel... Denna gången vad Det Lillie som knackade på dörren, hon Ville att USagi skulle följa med henne till Kukuis Labb, Usagi sa till sin mamma att hon går ut en sväng sedan följde hon med Lillie till Kukuis labb.
Det var inte så jätte långt till Kukuis labb från där Usagi bodde, samt att det var ett par tränare på vägen som hon och Koneko självklart tog ner utan problem! ^^
Väl nere vid Prof. Kukuis labb så var det ett jäkla liv... Lillie Berättade att det berodde på att Kukui Ofta tränade sina pokemon inomhus, inne i Labbet, och han han blev riktigt fokuserad i träningen och tänkte därför inte på vad som  hände Runt om han.

Kukui berättade för USagi att han skulle stoppa in en pokemon i hennes pokedex, en pokemon som kallades "Rotom", Usagi har sett dessa rotoms förut, men aldrig sett en Rotom som gått in i en pokedex, dom gick gärna in i fläktar, torktumlare, gräsklippare, och liknande, och bytte då Typ när dom gick in i ett ting, men vad skulle en rotom i en pokedex hjälpa? Kukui sa att det skulle upgradera Usagis dex och göra det lättare för henne och identifiera pokemon... samt at rotomdex skulle kunna knäppa kort på Vilda pokemon, men Usagi kunde inte se framför sig hur det skulle göra Pokedexen bättre... nää denna rotomdex skulle behöva vara nått alldeles EXTRA för att Usagi skulle bli imponerad.

När Rotom var i Dexen var näst steg att gå till Trainers school, där skulle Usagi får lära sif mer om Öarnas utmaningar, som hon skulle ta sig an! På trainers school skulle hon även få möta några starka tränare och se vad Usagi och Koneko kunde åstadkomma tillsammans. Men först Ville Lillie visa Usagi staden, det var bara ett problem.... Det stod en ilsken Tauros och blockerade vägen längre bort O-O hur skjuttsingen kom han dit?!
Tauros fick Lillie att ändra sig, så istället stannade dom på Trainers school :p
Äntligen var det dags att möta alla tränare! att dra fram Konekos sanna styrka!
Precis som USagi misstänkte var det ingen som kunde stoppa Deras Framfart! och alla tränarna som var i Trainers school var simpla att vinna över.

Men det kommer aldrig endast glädje.. när väl sista tränaren var slagen så Plingde det till i skolklockan och Rektorn sa åt Usagi att komma till hennes kontor.. hjälp.. vad hade hon nu gjort?
Sakta och med huvudet sänkt i ett skamset utseende gick USagi till rektorns kontor och försökte komma på vad hon hade gjort, men hon kunde inte komma på att hon gjort något fel....
Men när Usagi väl hade kommit upp till rektorns kontor så var hon stolt och överraskad, hon kunde inte fatta hur en ny tränare kunde vinna över alla hennes studenter och ville därför Själv ha en Pokemon match med Usagi.
Först ut hade hon en Magnemite... men Magnemite var ju eltyp! vad Skulle Usagi då använda för att ens göra en skråma på den?!

- Usagi! Meow! Magnemite är även en Ståltyp, Meow! Eld kommer vålla stor skada på den! Meow!

USagi nickade, Juste! Magnemite är var man kallar en Dualtype! Den är ju svag emot Konekos Eldattacker!

- KONEKO!! ANVÄND EMBER!!

MAgnemite skulle ha svimmat om han inte hade den där fantastiska förmågan att härda ut, men men! 2 Stycken Ember och Magnemite svimmade, och sen var det bara en pokemon kvar.. och i det här fallet var det en Svart Meowth.. Det måste vara den där "Alolan formen" som Kukui pratade om att vissa Pokemon hade.
Meowth svimmade, SENSATIONELLT! var allt man hörde från rektorn! Sen fick USagi en hel drös med Pengar Samt 5 st Greatballs!
Efter att USagi hade vunnit över REktorn träffade hon en man som hette Ilima, han ville också möta usagi, för att se om hon var redo för the island challenges, så Usagi skulle gå och möta han lite senare.
Nu skulle hon gå till Hau'oli City beachfront. Väl där var den en Kvinna som berättade för henne att dom hade ett speciellt sätt att hälsa i Alola.... Man skulle göra "Solen" med armarna och säga "Alola!"... Det var lite Skumt.. men ahja!
Innan Usagi gick vidare för att möta Ilima så Köpte hon Nya kläder och fixade till håret hos Frissan... fortfarande ingen ny hatt eller Håraccesoar, så för dras med den där Fula hatten. för mammas skull ^^
Men Nu! Nu vad det dags att möta Ilima! så vi kunde på börja våra island challenges. fast Självklart skulle några Lustiga, och väldigt irriterande typer störa henne... nåja, får väl ta han om dom först då, som kallade sig själv visst "Team Skull" och Deras pokemon var fegare än Fegast och svimmade bara man tittade snett på dom.
Ilima hade bättre pokemon än vad Team Skull någonsin kunde drömma om först ut hade han en Yungoos, en stark sådan, den var nog inte mycket vekare än Koneko, men jag tror på dig Koneko, tillsammans kommer vi ta oss igenom allt! Men när Yungos nästan var nere använde Ilima en potion och sen hade Yungoss full kraft igen! men, detta tillät inte Koneko... så nästa attack tog hon med FULL kraft och fick in en Crit, Yungoos svimmade, och nästa pokemon på tur var en Smeargle, Usagi hade mött Smeargles förut när hon rest genom pokemon världen.. så hon visste att detta var en stark pokemon som kunde kopiera attacker... och Konekos Styrla gick snabbt nedåt... Skulle detta vara slutet för Koneko och Usagi? Smeargle gjorde en vatten attack... Konekos energi var nästan borta.... skulle USagi lägga sig ned direkt? eller skulle hon lita på Konekos Styrka?

- Usagi! Meow! Vi kan göra Detta... meow, Tillsammans är vi ostoppbara... Snälla Meow! Lita på mig! beordra mig, jag kommer att klara det! Meow!

Usagi kände tårarna bränna bakom ögonlocken men litade på Konekos känsla, så Usagi beordrade Koneko att göra Ember, och blundade sedan och inväntade Konekos sista pust

- MROWR!!!!!!

Det var bara en som Kunde jama så! Koneko! =D Han hade Härdat ut Smeargles Water gun pga hans affection, och bandet Usagi och han hade Och hade extremt lite Energi kvar! Men det hade Smeargle med! så vi skulle klara det!!

- Koneko! Ember! =D

och Koneko Gjorde den Största, vackraste ember Usagi nånsin hade sett! Så med endast ett Litet Liv kvar klarade sig koneko ur Matchen som en vinnare och deras Resa Mot ny vänner och mer Styrka kunde fortsättas tillsammans! nästa steg var The island Challenges första utmaning, det Skulle vara i en Grotta som heter Verdant cave! För att komma dit måste man passera lite andra ställen och kanske kunde Koneko och USagi träffa en ny vän på vägen?

Nu var Usagi och Koneko på Route 2, och här fanns det både tränare att slåss med samt pokemon som attackerade om man kom för nära gräset... Alola var Definitivt en intressant plats :o
Hau'Oli Cemetary! Skulle vi träffa nån vän här tro? Koneko Hoppas på det, USagi lika så, det skulle bli så himla roligt att få en ny vän! Men innan vi skulle Leta efter en vän fanns det tränare att Möta! Det var en liten Gasthly som Ville bli vän med USagi och Koneko...  Men... Den Lyckades skrämma Koneko så kan fick in En crit så den svimmade, Koneko var helt förstörd...

- Usagi det var inte meningen Meow QmQ

Usagi klappade koneko försiktigt på huvudet och Borstade bort några blad, Sedan  gav hon han en kram:

- Oroa dig inte, Olyckor händer ^^

Efter det tog dom en vila, koneko var fortfarande lite ledsen och Usagi ville Trösta han innan dom fortsatte sin resa

Team, 0 Avlidna

Litten - Koneko lvl 15

Sajtvärd på Disney ifokus

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus

Anmäl
2017-04-05 19:13 #10 av: molam

Efter en oväntat lång vila bestämde sig vännerna för att det var dags att bege sig ut igen.

DE startade dagen resa på Hau'oli Cemetary och skulle nu gå vidare upp på Route 2 Efter en kort promenad såg dom redan en tränare, han såg ung ut, och det var han. Han var nämligen en preschooler, och han hade En pokemon, precis såsom Usagi. Men Usagi visste att så länge hon hade Koneko vid sin sida, så skulle inget kunna stoppa dom.
Preschooler'n som hette Kaleb hade en Spearow, en Spearow var definitivt inga problem för Usagi och Koneko.
En Fire Fang från Koneko räckte för honom att ta ned Spearow.

Lite längre upp stod där en konstig Vit och Röd fågel, och Rotomdexen sa att det var en Delibird, och den verkade behöva hjälp, så Usagi och Koneko bestämde sig för att hjälpa Delibird, Den ledde Usagi in till ett Berry Field och där var ett Par ut Team Skull dom hotade en äldre man;

-Koneko! vi måste skydda den äldre mannen, är du med mig?

- Usagi! Jag är redo! Meow!

Och sen hade USagi och Koneko en match emot dessa två Team skulls.
Den första Team Skull medlemmen hade en Drowzee, Detta skulle bli enkelt, som sagt, två Fire fang var allt som behövdes =D
.... Men Tydligen var Usagi och Konekos band skrämmande för den Andra ur Team Skull fegade ur och stack direkt ;)
Den gamla mannen Tackade Usagi och Koneko som fortsatte uppåt mot berget.
Ju högre upp mot berget vännerna kom, ju mer Tränare mötte de, och de hade lika simpelt att Vinna över alla tränarna! Usagi och Koneko var oslagbara =D
Nästan högst upp på berget var där et pokemon center, och utanför Centret stod Hau och väntade på mig, Han pratade om the island challenges och Gav mig Tre revieves, Usagi bestämde sig för att hela sin pokemon och Sedan gå in i Verdant Cave, där Skulle USagi och Konekos första Island Trial vara, Ilima Mötte oss utanför och berättade var problemet var. Vännerna skulle gå in och leta efter en stark pokemon att besegra, pokemon i Frpga skulle vara mycket starkare än vanliga pokemon, och skulle för tillvället vara ett problem, Det första man fick träffa var em Simpel Alolan Rattata, Skulle alla vara som den skulle Trialen bli en baggis =D När matchen var avklarad, hände plötsligt något... Koneko Började Lysa SKARPT och han växte? o.e Först fick han längre ben, Sedan blev svansen längre och Yvigare, Morrhåren blev Kraftigare, Hela koneko blev Kraftigare? o.e När han äntligen slutade och Lysa såg USagi att han hade utvecklats! Litten hade blivit en Torracat!! =D När Usagi och Koneko skulle leta upp den sista pokemon i Verdant Cave kom Dessa Dryga Team Skull tillbaka, Men ännu simplare än Förut tog Vännern ned Team Skulls Drowzee.
När Detta var Avklarat var det dags att slåss med den sista och Den tredje pokemon! Det var en Raticate Denna gång, men den var lite simpel att ta ned som de föregående Rattata, så Ilima måste ha misstagit Usagis Styrka!
Nu äntligen kunde usagi och koneko gå för att Avstuta Denna Trial, Det var en Z-Sten som Skulle tas, men efter DEtta hördes ett ilsket Rytande och ned hoppade en gigantisk Raticate, och den var stark som en Buffel! Tre av Konekos Fire Fang krävdes för att få ned den, Raticate var även Omringad av Ett rött Skimmer Och kunde Ropa på Hjälp.... Men sedan gick han äntligen att fp ner och Koneko kände sig ännu lite starkare och Nu var det dags att avsluta Trialen.
Om när USagi var ute ur grottan så Var vägen upp till berget (Route 3) inte längre förtäckt!

Väl Uppe på Berget fanns även Där tränare och Usagi kunde inte vänta tills hon Och Koneko skulle få slåss med en Tränare igen! Första tränaren de Mötte hade en Psyduck, men den gick snabbt ned, och likaså nästa tränare dom mötte men hon hade en Petilil.
Nu äntligen! var det dag för vännerna att kanske träffa en vän, för vännerna hade hittat Melemele meadow!
.... Fast för behövde De återigen hjälpa lillie som hade Tappat bort "Nebby" -.-
Nej! där mötte vännerna en konstig liten eldfluga, Enligt Rotomdexen hette den "Cutiefly" Koneko ville gärna ha en Till vän men den ville inte stanna i bollen.... Usagi sa till Koneko att testa en Scratch... Och Koneko RÅKADE slå lite för hårt x-x Återigen  hade vännerna förlorat ännu Chans att få en ny vän v-v
Efter denna "Cutiefly" Följde en Rad Riktigt intressanta pokemon, Exempel en pokemon som kallades "Oricorio" DEt var en Fågel, och den hade Exakt samma färger som Blommorna på Melemele Meadow, Oricorio var verkligen en Vacker pokemon.
När Usagi och Koneko hade Hjälp Lillie att hitta NEbby och de var Klara på Melemele Meadow så mötte de HAu utanför och han ville slåss med Usagi och Koneko igen, han ville Testa vinna över dom trots att han inte skulle Lyckas, för med En Fire fang så Dig Pikachu, och lilla Rowlet likaså.

Efter att Usagi och Koneko hade mött Hau då var det Dags för "The Grand Trial" Det innebar att USagi och Koneko behövde ta ned den så kallade Kahuna.
Kahuna hette Hala och hade tre pokemon, först ut hade han  en Mankey, Den var rätt så vek och En Fire fang krävdes för att den skulle falla, Efter Det hade han en Makuhita, den var lite Starkare, Men Det krävdes inte mycket för att den ocså skulle falla. Sist ut hade han en "Crabrawler" Denna pokemon hade Usagi aldrig ett förut, men den såg Stark ut, och Professorn hade sagt att HAla kunde använda Fights Z-Sten, var detta den pokemon som höll i den? JA!! Det var det! HAn gjorde en Attack som hette All out pummeling... Men Koneko tänkte inte ge upp! Han slog på stort med Sina Fire Fang, och med nästan inget lic kvar och Tre Firefangs senare så hade Usagi och Koneko Vunnit, Trots att Koneko Knappt orkade stå längre. Men med Lite Kammande, Klappande och några pokepuffar Senare så var han på ra humör igen, och vännernas nästa Steg Skulle bli Ett pokemon Center, Men först Tyckte Hala att Usagi Skulle ta med Sig Taurus, denna stora Kraftiga pokemon skulle  komma till hjälp med Koneko och Usagi behövde ta dig in på Ställen där en stor Bumling blockerade vägen, Exempelvis TEN CARAT HILL!
VÄnnerna påbörjade sin Resa Emot Ten Carat Hill, De hade hoppats att dom Skulle Få en vän Denna gång, När Usagi och koneko väl var i Ten Carat Hill upptäckte dom att det var en Grotta? Dom Gick Djupare in i Grottan, och dom mötte inget, Sedan hittade dom en Till gång, Denna gång gick ut ur grottan och till ett otroligt vackert ställe med Mycket gräs... Här måste dom träffa en Ny vän! men dom mötte fortfarande inget :o Men efter ett tag, högst upp på en Kulle Såg Koneko någon som han föll för direkt, Hon var otroligt vacker, och hennes Vackra Blåaögon Sken som Safirer, Koneko var som Hypnotiserad...Och Usagi förstod inget, så hon tittade åt hållet som Koneko tittade åt... OCh då såg hon, där var en liten Rockruff, och Koneko hade Fallit Pladask för henne

- Koneko? Vill du att vi ska prata med henne? och få henne att följa oss?

Koneko Skakade på sig och kollade rodnande bort

- Jag Förstår inte var du menar, Mrowr

USagi Skrattade och Gick emot Rockruff,hon hoppade till när vi kom dit, Och såg på USagi med Rädsla i sin blick, Hon var påväg att sticka.

- NEJ! Koneko! kom och hjälp!

Rockruff kollade ned för Backen och såg på den stora ståtliga Katten, hon backade lite, men sen när Katten kom närmre så stannade hon upp, också Ledde hon med Ett Blyg Leende

- Ruff! Ruff Ruff!

Usagi Rullade försiktigt fram bollen till Rockruff, och Rockruff tryckte på den med nosen och lät sig Bli fångad...
Usagi smilade med Ett leende som gick från öra till öra, och Koneko likaså, men han Rodnade också, Usagi sa:

-Vad säger du om att vi kallar henne för Yasha? ^^

Koneko Nickade och dom bestämde sig för att ta och vila för natten.

Team, 0 avlidna

Litten - Koneko lvl 20
Rockruff - Yasha lvl 10

Sajtvärd på Disney ifokus

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus

Anmäl
2017-04-06 13:49 #11 av: molam

Nu hade Usagi fått ännu en ny vän och Koneko hade hittat någon han gillar, DEt var dags att fortsätta vidare, Yasha behövde Bli starkare innan vi åkte till den Nya ön så VÄnnerna bestämde sig för att undersöka Melemele island mer nu när dom kunde få Tauros hjälp!

Och medan dom undersökte kunde Yasha få träna sig starkare! Alla dessa pokemon var väldigt starka i jämförelse med lilla Yasha, Men Koneko var alltid Beredd att hjälpa henne om hon skulle behöva det, och Det var hon väl medveten om, så att så fort Yasha Tyckte att det Blev för jobbigt gömde hon sig Bakom Koneko som alltid hade koll på hennes träning, och då tog Koneko över, Men Yasha ville alltid testa, hon hoppades att hon en dag Skulle kunna rädda Koneko också... Men till vidare var det hon som behövde bli räddad.
Yasha fortsatte att kämpa för att bli starkare, och hon kändeatt hon faktiskt Blevstarkare och starkare för Varje match hon vann! Till Slut hönde det Saker så hon inte ens behövde Bli rädda jätte mycket längre, Hennes Styrka hade Spirat upp I Skyarna!

Men vännerna bestämde sig för att ta en PAus och vila.

Team, 0 avlidna

Torracat - Koneko lvl 21
Rockruff - Yasha lvl 19

Sajtvärd på Disney ifokus

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.