Pokémonkort

Har jag falska kort?

2017-02-28 21:23 #0 av: ElinaDrake

Jag har några gamla kort jag har köpt begagnat. Stjärnorna är mindre och det ser ut som mindre typsnitt, se bild (det övre är ev falskt). De ev falska är från 2006-2009. Har producenterna ändrat storlek på symbolerna? Eller Är de här falska? jag har provat att riva isär ett kort och det ser äkta ut med svart film. Jag har rivit isär ett annat kort som garanterat är oäkta och då var det tydligt att det var falskt. Där var det också lätt att se igenom det med en lampa.

Anmäl
2017-03-01 10:11 #1 av: -Aida-

Om du kollar på baksidan av korten så ser inte dom äkta och falska likadana ut, dom har olika skillnader i färgen.

Anmäl
2017-03-19 15:26 #2 av: Shirokaze

Korten du har på bilden är från olika generationer (den översta är från gen 3) och därmed är det inte konstigt om det är små skillnader på "energisymbolerna" osv. Tycker inte att det övre kortet ser falskt ut, men det är alltid lättare att döma i person. Ofta på falska kort (åtminstone när jag var liten, typ gen 1 och gen 2) så är texten suddig och färgerna starkare/svagare än på samma kort fast äkta.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.