Allmänt om Pokémon

Eevee Tamagotchi?

2018-11-07 07:53 #0 av: -Aida-

https://www.serebii.net/eeveetama.jpg

Det har läckt att det kommer möjligen ut en tamagotchi med Eevee, detta är inte helt omöjligt då dom haft sammarbete med Tamagotchi förut. Vad den utvecklas till skulle då baseras på hur man tar hand om Eevee. Denna funktion har man tidigare sett inom digimon som slog hårt på virtual pets med samma spelsätt, där dom har många olika utvecklingar på sina figurer.
Vad tycker ni om denna idé?
Hur skulle ni vilja att det fungerade med utvecklingarna?

Det vore nästan logiskt att man exempelvis, badade Eevee ganska mycket och den blev sen Vaporeon.
En väldigt gammal tamagotchi från 2000 talet jag hade, fanns en temperatur mätare som mätte hur varmt eller kallt det var för figuren i spelet, en varmare temperatur stadigt skulle kunna bli Flareon.
Det vore också rätt coolt ifall Eevee blev påverkad av våra verkliga årstider, att chansen för Leafeon är högre på våren/sommaren och Glaceon på hösten/vintern.
Dock  vore temperatur mätaren en praktisk funktion för Glaceon, en kallare temperatur och den utvecklas.

Lite spekulationer så här en onsdag morgon! Skrattar

Anmäl
2018-11-07 15:34 #1 av: Galaxy86

Vet inte men älskar Eevee. Vet inte om jag vill ha en 😁

Akvariefiskar !! Pokémon och My little Pony !!
Anmäl
2018-11-21 07:38 #2 av: -Aida-

Dessa har nu fått release datum, 26e januari. Det är oklart om det är worldwide. Det finns olika varianter av eevee, en i Rocket outfit och en ditto eevee.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.