Etikettartiklar-allmänt
Läst 4236 ggr
AnnaMoonshadow
2016-03-29, 13:49

Pokémon Company firar 20 år av pokémon

Lägligt till pokémons 20-års jubileum har hashtagen #Pokemon20 börjat användas ordentligt på internet och mycket beror på den hype som The Pokémon Company och Nintendo skapat för i år.

ad är det då de har gjort? De har bland annat postat videon här ovan, där de presenterar flera stora saker som kommer i år. 

Monthly Mystical Pokémon 

Från februari och framåt ska mytologiska pokémon finnas att få tag på till Pokemon X & Y och ORAS. För mer info se här

Nintendo 3DS bundle 

Specialbundles för New Nintendo 3DS är även bekräftat, där Pokémon Blue och Red kommer som förinstallerade spel. Paketet innehåller även speciella cover plates med pokémontema.   Dessa är dock bara bekräftade för Nordamerika. Här i Europa får vi tre varianter av Nintendo 2DS som passar in på Pokémon Red, Pokemon Blue och Pokémon Yellow. 

Pokémon TCG (The Card Game)

Ny expansion till Pokémon TCG: Generation kommer dyka upp, liksom Mythical Pokémon Collections där ett nytt premiumkort kommer finnas varje månad. 

Pokémonfilmer

De tre första pokémonfilmerna kommer att digitalt snyggas till och finnas att köpa nerladdningsbart via iTunes, Google Play och Amazon.

Samlarprylar

En ny nendroid av Red  kommer finnas att köpa online på Pokemoncenter.com tillsammans med andra pokémonprylar med den speciella logon för 20-års jubileet. Tyvärr kan vi i Europa inte beställa från sidan…  

Nya spel

Förutom de nya versionerna av Pokémon Red, Blue och Yellow så kommer under året även Pokkén Tournament och troligtvis Pokémon Go. Dessutom kommer nästa generation pokémonspel i slutet av året, nämligen Pokémon Sun och Pokémon Moon. 

-----------------------
Denna artikel har tidigare också postats på Nintendo.ifokus.se

Vea <3 
[Sajtvärd på Japan.iFokus och Nintendo.ifokus och medarbetare på Sydkorea.ifokus]

"Money can't buy happiness, but they can buy marshmallows, which are kinda the same thing" <3 

[Udoon]
2016-03-29, 13:53
#1

Angående att det inte går att köpa från Pokemoncenter.com, använd shipito eller liknande, tillkommer ju då en fraktkostnad, men väldigt fiffigt när det gäller sidor som inte skickar utanför usa 😊

[Blue_Lugia]
2016-03-31, 18:38
#2

#1 Pokevault brukar ju ta in mycket nytt och skickar"worldwide" tyvärr kan det ju bli lite kostnader beroende på vad samt frakt osv…

Upp till toppen