Annons:

Hej och välkommen till Pokémon iFokus!

Vi är en liten men växande grupp av Pokémonintresserade personer i olika åldrar som fastnat för något (eller allt) inom fenomenet Pokémon. Ett fenomen som är mycket större än vad många personer, särskilt vuxna, ser bortom barnens spelkort och leksaksfigurer.

Det här är en samlingsplats för Pokémonfantaster i alla åldrar där vi diskuterar allt inom Pokémonvärlden, från spelen till korten, animen och allt däremellan! Allt Pokémonrelaterat är tillåtet att prata om och diskutera (så länge som det följer reglerna på sajten och iFokus).

Vi hoppas på att skapa en härlig, glad och trivsam community där alla kan känna sig välkomna och hitta andra att dela sitt Pokémonintresse med, oavsett om ens intresse gäller spelen, mangan, animen, filmerna eller rentav alltihop!

Är du en Pokémonfantast sen tidigare? Eller är du helt ny i "Pokémonvärlden" och vill veta lite mer om den? Kanske är du en förälder som vill fördjupa dig i barnets intresse? Måhända en gammal Pokémonälskare från barndomen som vill ha en liten nostalgitripp?

Oavsett vem du är så är du varmt välkommen hit till oss! Det enda vi ber om är att du ska läsa igenom våra regler noga, ha en glad och positiv inställning gentemot sajtens andra medlemmar och respektera varandras åsikter.