Pokémonsaker Köpes/Säljes/Bytes

Annonsregler på sajten

2013-09-10 23:46 #0 av: Mitchika

Alla annonser här på sajten behöver följa våra annonseringsregler, annars kan dom tas bort utan förvarning av sajtvärd och/eller medarbetare. 


  • Annonser ska placeras i kategorin Pokémonsaker Köpes/Säljes/Bytes. (Undantag görs för annonser som skapades före kategorin fanns, dom flyttas dit av medarbetare/sajtvärd)
  • Varje annons ska börja med [*] först i inläggets rubrik. * byts ut mot en av följande bokstäver beroende på vad annonsen handlar om: 
    [K] för köpes, [S] för säljes, [B] för bytes
  • Endast annonser från privatpersoner om Pokémon-relaterade saker är tillåtet på sajten! Gameboy, DS och konsoler som används för att spela Pokémonspel på är också tillåtet. (Företag som är intresserade av annonsering på sajten får antingen vända sig till sajtvärden eller iFokus' ägare)
  • Det är endast tillåtet att putta upp sin annons en gång per dag och enbart om annonsen inte syns bland senaste inläggen. Svara på kommentarer, frågor och att lägga till ytterligare information och detaljer är givetvis okej. 
  • Meddela gärna om varan blivit såld eller om du hittat det du söker, så att inaktuella annonser kan tas bort. 
  • Annonser som bedöms skumma, oseriösa eller dylikt kommer att tas bort. 

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2013-09-11 06:59 #1 av: Hallonsmurfen

Det låter jättebra. Speciellt den regeln om att man bara får putta upp sin tråd en gång per dag gillar jag. Det är jobbigt att scrolla igenom en tråd som är full av "putt." Glad

Medarbetare på Pokémon iFokus

Anmäl
2013-09-12 22:55 #2 av: Rovfisk

Det låter hur bra som helst Glad

Sajtvärd på akvariefisk i fokus.

*520 l *250l *240 l *225 l *112 l

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.