Medlemmarnas presentationer

Raltseye - det är jag och vad jag har gjort

2018-04-09 10:01 #0 av: Raltseye

Goddagens. Tänkte det var dags för mej att presentera mej själv.

Jag heter Raltseye, och redigerar mest wikier på nätet hela dagarna. Mest Bulbapedia där jag lägger till dom skandinaviska dubbnamnen på saker och ting även när dom heter samma sak. Se mina bidrag för att se allt jag har gjort: https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Special:Contributions/Raltseye eller min användarsida för min geniala designförmåga: https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/User:Raltseye :P

Jag har även skapat en egen Pokémon-wiki på ShoutWiki där jag tänker lista alla attacker, Team Rockets motton, Pokédex-anteckningar och dylikt relaterat till Pokémon-animen. http://sv.pokemon.shoutwiki.com/wiki/Mall:Listor Funderar att kanske efter dess utveckla det till en riktig wiki i stil med Bulbapedia nån dag men det får endast tiden utvisa.

Mer om mej själv så gillar jag som bekant animen väldigt mycket och är typ det enda Pokémon-mediet jag konsumerar (kan vara för att det är det enda översatt till svenska). Av spelen så gillar jag generellt inte huvudseriens stil på nått vänster, men dock så gillar jag Detective Pikachu samt Mystery Dungeon spelen, synd bara att det inte har kommit ut några efter Super Mystery Dungeon.

Hittade den här sajten för inte så länge sen men bestämde mej för att gå med då jag såg att dom har ju lite aktivitet. :)

Anmäl
2018-04-09 10:56 #1 av: Raltseye

Jag laddade också upp profilbilden jag använder överallt :D

Anmäl
2018-04-09 13:06 #2 av: Mitchika

Återigen, varmt välkommen hit och jättekul att du valde att bli medlem. Extra roligt att det var av det skälet också! Sajten behöver få lite liv igen. SkrattarBlomma

Jag är också ett stort fan av Mystery Dungeon-spelen, även om jag älskar huvudspelserien mest. Glad

Detective Pikachu har jag inte hunnit spela, men det står högt på min lista då det verkar riktigt kul och jag längtar efter att köra det själv. Skrattar

Sajtvärd för Pokémon iFokus
Medarbetare på The Sims iFokus
"Perfektion är en väg, inte ett mål." 

Anmäl
2018-04-09 13:52 #3 av: Raltseye

Kul att andra också uppskattar Mystery Dungeon serien :)

Om du är intresserad av Detective Pikachu så kan jag rekommendera att ladda ner demot som finns på eShop nu så kan man spela halva första kapitlet och sedan fortsätta därifrån i det köpta spelet när man sen köper det. ;) Själv har jag inte köpt spelet än men jag har spelat demot och det verkar riktigt roligt tycker jag och översteg faktiskt mina förväntningar.

Anmäl
2018-04-10 06:57 #4 av: -Aida-

Välkommen! Jag gillar också mystery dungeon, de är super kul!
Jag har dock inte tålamodet att spela detective pikachu så jag ser på en letsplay istället. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.